holistisch massagetherapie

Iedere keer vind ik het bijzonder boeiend hoe vanuit verbinding een vertrouwen ontstaat. Dit ervaar ik als basis, om samen met de cliënt het pad van bewustwording te bewandelen. Harmonie, rust, verbinding, invoelen, afstemmen, creatief, veilig, vertrouwen, warm, open zijn een aantal kwaliteiten die passend zijn voor mij.

Ik ondersteun mensen die door fysieke en/of emotionele klachten spanning of stress ervaren in hun lijf en/of leven. Door aandacht, ruimte en rust te creëren, geef ik je de mogelijkheid om te zijn bij dit gevoel. Je ‘zit’ minder in je hoofd en bent meer aanwezig in je lijf. Daardoor gaan de scherpe kantjes eraf en ervaar je meer ontspanning en mogelijk ook (meer) bewustzijn omtrent je klachten.

Waar het mij echt om gaat is dat ieder mens de weg naar zichzelf en in zichzelf herontdekt. Zodat je vanuit ontspanning en rust in je kracht komt te staan. Omdat ik geloof dat wanneer jij alle facetten van jezelf, in voorspoed en bij tegenslag kan omarmen, je een inspiratie bent voor de mensen om je heen. Zo creëren we samen een mooie wereld.