Acupunctuurpraktijk

Na enkele omzwervingen in het buitenland werd ik gegrepen door de oosterse geneeskunst en de resultaten die hierin werden geboekt. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in een 6 jarige studie Westerse en Oosterse Geneeskunst aan de Shenzhou, Open Universiteit te Amsterdam.

Vanuit mijn enthousiasme en overtuigingskracht over de werkwijze van de oosterse geneeskunst ben ik in 2005 gestart met mijn eigen praktijk.

In mijn praktijk beoefen ik acupunctuur, een duizenden jaar oude behandelmethode die onderdeel is van de traditionele Chinese Geneeskunde. Deze gaat er van uit dat lichamelijke en geestelijke klachten en ziekten voortkomen uit verstoringen in de energiehuishouding van het lichaam. Een of meerdere organen zijn feitelijk niet in balans, waardoor ziekten ontstaan. Over het lichaamsoppervlak zijn de energiestromen in het lichaam (zoals bloedsomloop, spijsvertering en ademhaling) vertegenwoordigd in de vorm van meridianen. Daarop liggen de acupunctuurpunten. Door middel van het plaatsen van dunne naaldjes, warmte of massage op deze punten kunnen de stromen weer worden hersteld, en wordt het lichaam weer in balans gebracht, waardoor de klachten verminderen of verdwijnen.

Naast acupunctuur voer ik inmiddels de Asyra Pro, een bio resonantie apparaat dat het energieveld kan doormeten en aan de hand van frequenties tot op celnivo meten of een orgaan, weefsel, spier, gewricht, klieren etc uit balans is. Het systeem gebruikt uw energieveld om gezondheidsklachten en medische problemen nauwkeurig in kaart te brengen. Asyra wordt ook veel gebruikt voor analyse en behandeling van Lyme, allergieën, vergif en voedingintolerantie.

Voor verdere informatie www.acupunctuurpraktijk-friesland.nl